RSS FeedsWillem II te sterk voor dolend FC Twente (Sport1 Voetbal)

15 oktober 2017 16:53:10

Willem II te sterk voor dolend FC Twente (Sport1 Voetbal)

Met de eerste thuisoverwinning van dit seizoen heeft Willem II zondag afscheid genomen van de laatste plaats in de eredivisie. De Tilburgers waren met 3-1 te sterk voor het uitermate zwakke FC Twente. Bij rust stond het 1-1, nadat Twente op voorsprong was gekomen door een door Oussama Assaidi benutte strafschop en de Spaanse spits Fran Sol de thuisploeg weer op gelijke hoogte had gebracht. Invaller Ismail Azzaoui zette Willem II na een uur op voorsprong. Sol zorgde in blessuretijd met zijn vijfde doelpunt van het seizoen voor de 3-1. FC Twente heeft nu de eerste vijf uitwedstrijden van dit seizoen verloren, dat overkwam de dolende Tukkers nooit eerder. Willem II deed de laatste plaats in de eredivisie over aan Sparta Rotterdam.

34 viewsCategorie: Sport > Voetbal

FC Groningen knokt zich naar punt tegen AZ (Sport1 Voetbal)
Cocu staat open voor Oranje: `Natuurlijk, een van de mooiste jobsī (Voetbalzone)