RSS FeedsFC Groningen en AZ delen de punten na vermakelijk treffen (FCUpdate.nl AZ)

15 oktober 2017 16:48:09

FC Groningen en AZ delen de punten na vermakelijk treffen (FCUpdate.nl AZ)

De spannende wedstrijd tussen middenmoters FC Groningen en AZ is onbeslist geƫindigd. AZ was in de eerste helft duidelijk de betere ploeg en kwam op slag van rust verdiend op voorsprong na een doelpunt van uitblinker Alireza Jahanbakhsh. De thuisploeg wist zich in de tweede helft echter te herpakken en kwam op gelijke hoogte na een penalty van Mimoun Mahi. Beide ploegen schieten niet al te veel op met de 1-1 uitslag: AZ laat na om aansluiting te vinden met de Eredivisie-subtop en FC Groningen moet nog steeds met een schuin oog naar beneden kijken.

27 viewsCategorie: Sport > Voetbal > Eredivisie > AZ