RSS FeedsDe Graafschap en Go Ahead spelen gelijk (Sport1 Voetbal)

15 oktober 2017 14:54:19

De Graafschap en Go Ahead spelen gelijk (Sport1 Voetbal)

De Graafschap en Go Ahead Eagles hebben allebei een punt overgehouden aan het onderlinge treffen in Doetinchem. Vlak voor rust zette Pieter Langedijk de bezoekers op voorsprong. Na een uur spelen trok Sjoerd Ars de stand weer gelijk: 1-1. Het was een beladen duel op De Vijverberg. In mei 2016 degradeerde De Graafschap in Doetinchem naar de Jupiler League door een nederlaag in de nacompetitie tegen Go Ahead. Supporters kwamen toen op het veld en belaagden de feestende spelers uit Deventer. Dat waren de aanhangers van Go Ahead Eagles niet vergeten. Ze gooiden zondag in de beginfase vuurwerk op het veld, waardoor de wedstrijd even moest worden stilgelegd. De `Superboeren` trokken zich er niets van aan en hadden het betere van het spel. Het was echter Langedijk die tegen de verhoudingen in de Deventenaren op voorsprong zette. In de tweede helft zorgde Ars nog wel voor de gelijkmaker, maar meer zat er niet in voor De Graafschap, dat op de zesde plaats staat in de Jupiler League. Go Ahead is terug te vinden op de elfde stek.

40 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Viergever spreekt klare taal: `Na dit seizoen transfervrij weg´ (V-bal)
Mourinho stellig: `Ik weet zeker dat ik mijn carrière niet hier afsluit´ (Voetbalzone)