RSS FeedsVan Bronckhorst treurt om gemiste kansen (Sport1 Voetbal)

14 oktober 2017 23:21:43

Van Bronckhorst treurt om gemiste kansen (Sport1 Voetbal)

Trainer Giovanni van Bronckhorst van Feyenoord hield zich na de doelpuntloze remise (0-0) tegen PEC Zwolle op de vlakte. `Dit zegt niks over onze wedstrijd dinsdag in de Champions League tegen Sjachtar`, verzekerde hij bij FOX Sports. `We hebben nu gewoon twee punten verloren. En dat was niet nodig geweest.` Van Bronckhorst erkende dat zijn ploeg niet op het vereiste niveau had gespeeld. `In de eerste helft waren we onrustig en ongeduldig in balbezit. Ons positiespel was niet goed. Na de rust ging het een stuk beter. We kregen genoeg grote kansen, maar verzuimden te scoren.` Aanvoerder Karim El Ahmadi reageerde teleurgesteld op het magere resultaat. `Thuis moet je gewoon winnen van PEC Zwolle. Dat hebben we niet gedaan en dat is dus niet goed. In de eerste helft was ons tempo te laag. Na de rust benutten we enkele mooie kansen niet. Vorig seizoen speelden we soortgelijke wedstrijden, maar die wisten we toen wel in de tweede helft in winst om te zetten. Dat lukt ons nu echter nog niet.`

31 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Adrien Silva speelt wel met heel apart nummer bij Leicester City (Voetbal Online)
FC Barcelona laat op gelijke hoogte tegen Atlético (Soccernews.nl)