RSS FeedsUtrecht schudt tandeloos Heerenveen na rust van zich af (FCUpdate.nl Eredivisie)

14 oktober 2017 22:50:57

FC Utrecht heeft voor het eerst sinds 10 september weer eens een Eredivisie-wedstrijd gewonnen. In de eigen Galgenwaard werd er met 3-1 gewonnen van sc Heerenveen, dat nu juist tegen zijn tweede nederlaag op rij aan is gelopen. Heerenveen was in de eerste helft nog de beter voetballende ploeg, maar wist weinig gevaar te stichten. Het felle FC Utrecht nam na rust de regie over en zag de overwinning niet meer in gevaar komen.

41 viewsCategorie: Sport > Voetbal > Eredivisie

Feyenoord verliest dure punten in De Kuip tegen PEC (FCUpdate.nl Eredivisie)
Spelersrapport: Veel spelers onder de maat, Van Beek en Jörgensen lichtpuntjes (VoetbalPrimeur Eredivisie)