RSS FeedsAtlético knakt in slotfase tegen Barcelona (Sport1 Voetbal)

14 oktober 2017 22:50:40

Atlético knakt in slotfase tegen Barcelona (Sport1 Voetbal)

Barcelona heeft het gat met Atlético Madrid in de Primera División op 6 punten gehouden. In het eerste topduel in het gloednieuwe Wanda Metropolitano leek de thuisploeg lang op weg naar de zege, maar kon het de Catalaanse druk toch niet weerstaan. Barça maakte vlak voor tijd 1-1 en had zelfs nog moeten winnen. Atlético begon weer eens zoals vanouds, lekker fel. Ze zaten overal bovenop. Na in minuut 1 een dikke kans aan Luis Suárez te hebben weggegeven, was het aan Los Colchoneros zelf. Antoine Griezmann deed twee keer alles goed, maar scoorde niet. Een waanzinnig keepende Marc André had beide keren een katachtige redding in petto. GOOOL ATLETIBarcelona had de boel na de hectische beginfase aardig dichtgebouwd. Na 20 minuten vond Saúl toch een gaatje. De middenvelder van Atlético plaatste de bal van ruime afstand prachtig in het netje: [%fragment id=3978%] MESSI LAAT ZICH ZIENPas na een klein uur kwam Barça weer eens in de buurt van het doel. Suárez schoot op Jan Oblak, maar het echte gevaar kwam van Lionel Messi. De Argentijn mocht aanleggen voor een vrije trap, krulde de bal over de muur en raakte de paal: [%fragment id=3980%] VERDIENDE GELIJKMAKERBarcelona bleef wel aandringen en kreeg de verdiende gelijkmaker een kleine tien minuten voor tijd. Suárez kopte bij de tweede paal raak op aangeven van Sergi Roberto. In de 94ste minuut mocht Messi nog op een levensgevaarlijke plek aanleggen voor een vrije trap. De winnende kwam er niet en dus kon Atlético opgelucht ademhalen. Wanda Metropolitano zag er schitterend uit:[%fragment id=3976%]

28 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Feyenoord gelijk tegen PEC Zwolle (Sport1 Voetbal)
PEC sta-in-de-weg voor Feyenoord: Ajax komt langszij (Soccernews.nl)