RSS FeedsAtlético Madrid en Barcelona gelijk (Sport1 Voetbal)

14 oktober 2017 22:50:40

Atlético Madrid en Barcelona gelijk (Sport1 Voetbal)

Atlético Madrid en FC Barcelona zijn in de eerste topper van dit seizoen in de Spaanse voetbalcompetitie zaterdag op een 1-1 gelijkspel uitgekomen. Na een doelpunt van Saúl Niguez in de twintigste minuut trok de thuisploeg zich terug. Lang leek dat succesvol, maar Luis Suárez zorgde negen minuten voor tijd met een kopbal voor de meer dan verdiende gelijkmaker voor Barcelona. Barcelona is riant koploper in LaLiga met 22 punten uit acht duels. Real Madrid, dat zaterdagmiddag met 2-1 won bij Getafe, volgt op vijf punten. Atlético is met zestien punten derde.

25 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Hakim Ziyech: `Younes kan wel een doelpuntje gebruiken` (V-bal)
Feyenoord gelijk tegen PEC Zwolle (Sport1 Voetbal)