RSS FeedsRoda JC boekt ook eerste thuiszege (Sport1 Voetbal)

14 oktober 2017 20:55:53

Roda JC boekt ook eerste thuiszege (Sport1 Voetbal)

Roda JC Kerkrade heeft zaterdag de eerste overwinning op eigen veld van dit seizoen geboekt. Na de 2-1-zege voor de interlandperiode bij Sparta won de ploeg van trainer Robert Molenaar nu met 1-0 van NAC Breda. Het doelpunt viel in blessuretijd: Simon Gustafson tikte de bal uit een vrije trap van Adil Auassar van dichtbij in het NAC-doel. Op basis van het vertoonde spel was een gelijkspel terecht geweest. Maar de beste kansen waren na rust voor de thuisploeg die met zes punten uit acht duels naar de zestiende plaats klom. NAC is voorlopig de nummer veertien van de eredivisie.

40 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Gustafson doet het voor Roda: overwinning in extremis (Soccernews.nl)
Wenger alweer onder druk bij Arsenal (Sport1 Voetbal)