RSS FeedsLiverpool en Manchester United scoren niet (Sport1 Voetbal)

14 oktober 2017 15:47:09

Liverpool en Manchester United scoren niet (Sport1 Voetbal)

Liverpool heeft Manchester United niet de eerste nederlaag van het seizoen kunnen toebrengen. Op het eigen Anfield kwam de ploeg van coach Jürgen Klopp met Georginio Wijnaldum niet verder dan 0-0. Liverpool blijft daardoor zeven punten achterstand houden op United. Joel Matip en Mohamed Salah kregen grote kansen in de eerste helft voor Liverpool. Maar doelman David De Gea redde op de inzet van de eerste en zag het schot van Salah naast gaan. Romelu Lukaku had vlak voor rust aan de andere kant een schot op doel, dat gekeerd werd door Simon Mignolet. In de tweede helft drong Liverpool aan, maar De Gea redde opnieuw goed op onder meer een poging van de Duitser Emre Can. Daley Blind bleef bij United op de bank.

45 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Raqqa staat op het punt te vallen (Metronieuws Voetbal)
Geen doelpunten in North-West Derby (Sport1 Voetbal)