RSS FeedsUitslag wedstrijd: Marokko verslaat Zuid-Korea met 3-1 (Bladna.nl)

11 oktober 2017 11:10:02

Uitslag wedstrijd: Marokko verslaat Zuid-Korea met 3-1 (Bladna.nl)

Nieuwe overwinning voor Marokko. De Atlas Leeuwen hebben dinsdag Zuid-Korea in een vriendschappelijk duel in Zwitserland met 3-1 verslagen. Oussama Tannane opende de score. De aanvaller van Las Palmas maakte de twee eerste doelpunten van de wedstrijd in de 7e en 11e minuut. Ismail El Haddad scoorde het derde doelpunt van Marokko net voor het einde van de eerste helft in de 46e minuut. Tottenham-aanvaller Heung-Min Son scoorde een penalty voor Zuid-Korea in de 67e minuut. Het Tissot (...) - Sport / Voetbal, Atlas Leeuwen, Zuid-Korea, Zwitserland, Oussama Tannane, Hervé Renard

73 viewsCategorie: Algemeen > Buitenland > Afrika > Marokko

Italië: Marokkaanse man vermoordt eigen vrouw (Marokko.nl)
Experts verzamelden zich in Casablanca om terreurdreiging in Afrika te bespreken (Marokko.nl)