RSS FeedsSheffield United wint Steel City Derby (Sport1 Voetbal)

24 september 2017 16:14:50

Sheffield United wint Steel City Derby (Sport1 Voetbal)

Sheffield United kan zich de komende maanden de beste van Sheffield noemen. In een heerlijke Steel City Derby wonnen The Blades met 4-2 van Sheffield Wednesday. Voormalig spits van Wednesday, Leon Clarke, was met twee doelpunten belangrijk voor United. GEWELDIGE STARTSheffield United kende een droomstart op Hillsborough. Binnen een paar minuten zette John Fleck de uitploeg uit een ingestudeerde vrije trap op voorsprong. Na kwartier stond het al 2-0. De verdediging van Wednesday lette niet op, waardoor Clarke de bal voor zijn voeten kreeg en de score verdubbelde. [%fragment id=3712%] Waar de beste kansen bleven voor United, waren The Owls een stuk effectiever. Vlak voor rust tikte Gary Hooper de thuisploeg terug in het duel. Het was pas het eerste schot op goal van Wednesday.  [%fragment id=3714%] INTENSNa de pauze stond er een ander Sheffield Wednesday op het veld. Het team had de bal en begon een offensief voor de gelijkmaker. Na ruim een uur spelen viel die ook. Lucas Joćo schoot met een kanonskogel zijn club langszij: [%fragment id=3715%] Lang konden The Owls daar niet van genieten. Na een geweldige actie van Mark Duffy bracht de Engelsman de roodwitte brigade weer op voorsprong. [%fragment id=3716%] De pot werd beslist door Clarke. Na opnieuw zwak verdedigen van Wednesday stifte de spits de bal over de doelman. Door de overwinning klimt Sheffield United naar de vierde plek op de ranglijst met 18 punten uit 19 duels. Sheffield Wednesday staat tiende met 13 punten uit evenveel wedstrijden.

25 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Zware hersenschudding voor Ajacied De Ligt (Soccernews.nl)
'Het einde der tijden is wél begonnen!' (Metronieuws Voetbal)