RSS FeedsJuventus gaat door met winnen (Sport1 Voetbal)

23 september 2017 22:59:13

Juventus gaat door met winnen (Sport1 Voetbal)

In navolging van Napoli heeft ook Juventus de zesde competitiewedstrijd van het seizoen in winst omgezet. De Italiaanse kampioen zegevierde in de stadsderby tegen Torino met 4-0. De `tweede` club uit Turijn speelde een groot deel van de wedstrijd met tien man. Middenvelder Daniele Baselli van Torino moest al in de 25e minuut met zijn tweede gele kaart van het veld. Even daarvoor had Paulo Dybala de `Oude Dame` op voorsprong gezet. Kort voor rust zorgde Miralem Pjanic voor de 2-0. In de tweede helft voerden Alex Sandro en nogmaals Dybala de score op. De Argentijnse aanvaller staat na zes duels al op tien doelpunten in de Serie A. Napoli won eerder op de avond met 3-2 bij SPAL en heeft net als Juventus de maximale score van achttien punten. De club uit Napels ontvangt dinsdag Feyenoord voor de Champions League. Juventus speelt een dag later tegen Olympiakos.

23 viewsCategorie: Sport > Voetbal

El Khayati helpt ADO weg van onderste plaatsen (Sport1 Voetbal)
`Wij gaan een screenshotje maken van de stand` (Soccernews.nl)