RSS FeedsBarça ook na zes duels nog maximaal (Sport1 Voetbal)

23 september 2017 22:37:33

Barça ook na zes duels nog maximaal (Sport1 Voetbal)

Ook na zes competitiewedstrijden heeft Barcelona nog steeds de maximale score behaald. Op bezoek bij Girona wonnen de Catalanen vrij eenvoudig met 3-0. Daarbij kregen ze de helpende hand van de thuisploeg die twee eigen doelpunten maakte. BARCA KRIJGT HULPHet was voor het eerst in het bestaan van de club dat Girona het in de Primera División opnam tegen Barcelona. Dat betekende echter niet dat ze bang waren. Ze durfden Barça onder druk te zetten en kwamen zelfs tot een aantal kansen. Toch was het Barcelona dat de leiding pakte. Aday verlengde een schot van Jordi Alba in eigen goal. [%fragment id=3708%] Ook daarna bleef Girona stug spelen. Messi kwam nauwelijks in het stuk voor omdat Pablo Maffeo hem overal op het veld op de voet volgde. Ook Luis Suárez was onzichtbaar. Aan de andere kant was Michael Olungo een aantal keer gevaarlijk voor de goal van Marc-André Ter Stegen.  OPNIEUW HELPENDE HAND GIRONAIn de kleedkamer hadden de spelers van Girona zich in de rust vast voorgenomen om scherp aan de tweede helft te beginnen. NIets was echter minder waar. Vlak na rust kwam Barcelona op 2-0 en opnieuw kreeg het hulp van de thuisploeg. Ditmaal was het doelman Gorka Iraizoz die de bal onfortuinlijk in eigen doel werkte. [%fragment id=3709%] Dat Barcelona ook nog zelf een doelpunt kan maken bewees Luis Suárez. Na een fraai steekbal faalde hij niet oog in oog met Iraizoz en zette hij de 3-0 eindstand op het bord. [%fragment id=3710%]

18 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Van Bronckhorst: `Het was onherkenbaar` (Soccernews.nl)
Zomeraanwinst behoedt Real Madrid voor blamage: `Hij is klaar om te spelen` (Goal.com)