RSS Feeds`Als we zo blijven spelen, ga je punten halen` (Soccernews.nl Willem II)

23 september 2017 22:12:54

`Als we zo blijven spelen, ga je punten halen` (Soccernews.nl Willem II)

Elmo Lieftink scoorde zaterdagavond zijn eerste doelpunt in het betaald voetbal, maar verder is het voor hem een avond om snel te vergeten. Willem II werd op eigen veld gevloerd door sc Heerenveen: 1-2. `We speelden een prima eerste helft. Het was erg zuur dat we vlak voor rust de gelijkmaker om de oren kregen`, vertelt de middenvelder aan Om..

31 viewsCategorie: Sport > Voetbal > Eredivisie > Willem II

Van de Looi treurt: `Maar ik zie wel progressie` (Soccernews.nl Willem II)
ADO geeft gelijkspel tegen Ajax goed vervolg dankzij El Khayati (Voetbalzone Willem II)