RSS FeedsFeyenoord pijnlijk onderuit in de Kuip (Sport1 Overig)

23 september 2017 21:52:59

Feyenoord pijnlijk onderuit in de Kuip (Sport1 Overig)

Feyenoord heeft voor het eerst sinds 31 januari 2016 een competitiewedstrijd in de eigen Kuip verloren. De ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst moest met 2-0 buigen voor NAC Breda. Giovanni Korte opende in de 33e minuut de score, Thomas Enevoldsen profiteerde in de slotfase van een blunder van keeper Brad Jones. De thuisploeg kreeg zo`n twintig minuten voor tijd een grote kans op de gelijkmaker, maar Michiel Kramer zag zijn strafschop worden gekeerd door keeper Mark Birighitti van NAC. De landskampioen verloor vorige week ook al, toen in Eindhoven van PSV.

22 viewsCategorie: Sport

Uitslag Heracles Almelo - Roda JC (FOK! Sport)
Uitslag Feyenoord - NAC Breda (FOK! Sport)