RSS FeedsMVV mist koppositie, Fortuna wint ruim (Sport1 Voetbal)

22 september 2017 22:28:29

MVV mist koppositie, Fortuna wint ruim (Sport1 Voetbal)

MVV heeft verzuimd de koppositie van de Jupiler League te pakken. De Maastrichtenaren speelden thuis tegen SC Cambuur met 1-1 gelijk. Fortuna Sittard kwam na een 5-1 overwinning op Jong AZ een doelpunt tekort om Jong Ajax als lijstaanvoerder op doelsaldo te passeren. Omdat FC Oss ook niet wist te winnen op bezoek bij Almere City FC (2-2) staan Fortuna en Jong Ajax nu samen bovenaan. De Amsterdammers spelen maandag nog thuis tegen Telstar. In Maastricht kopte Jonathan Okita na 24 minuten raak en zette MVV zo op voorsprong. Martijn Barto bracht de Friezen op gelijke hoogte in de 66e minuut. Kevin van Kippersluis was daarna met een kopbal op de lat nog het dichtst bij een treffer voor de Friezen. Tien minuten voor het einde kreeg MVV`er Steven Pereira zijn tweede gele kaart en moest het veld verlaten. Een nederlaag bleef de Maastrichtenaren desondanks bespaard.

42 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Ajax behoudt koppositie; Fortuna geeft AZ pak slaag (Voetbalzone)
`In godsnaam voor zorgen dat hij voor Nederland kiest` (Soccernews.nl)