RSS FeedsMaher helpt PSV bij terugkeer aan bekerzege (Sport1 Voetbal)

21 september 2017 22:47:30

Maher helpt PSV bij terugkeer aan bekerzege (Sport1 Voetbal)

PSV heeft donderdag de tweede ronde bereikt van het KNVB-bekertoernooi. Adam Maher, die zijn eerste speelminuten kreeg bij de Eindhovenaren sinds mei 2016, had een belangrijk aandeel in de 4-0-zege op de amateurs van SDC Putten. De middenvelder, die het afgelopen seizoen was uitgeleend aan het Turkse Osmanlispor, was goed voor twee doelpunten en een assist. Al na vijf minuten schoot Maher van afstand knap raak, maar het spel van PSV zakte daarna naar een bedenkelijk peil. Pas na een uur kopte Derrick Luckassen op aangeven van Maher de 2-0 binnen. Maher zelf zorgde in de 70e minuut voor de 3-0, de eindstand werd bepaald door Sam Lammers. PSV-coach Phillip Cocu gunde in het duel met de hoofdklasser onder anderen aanvoerder Marco van Ginkel, Santiago Arias en Nicolas Isimat-Mirin rust.

24 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Gudmundsson: In de winterstop verandering, anders verhuur optie (V-bal)
NAC massaal naar De Kuip: `De dubbeldekkers zijn op` (Soccernews.nl)