RSS FeedsFC Groningen loopt na rust weg bij Hercules (Sport1 Voetbal)

21 september 2017 20:45:52

FC Groningen loopt na rust weg bij Hercules (Sport1 Voetbal)

USV Hercules mocht donderdag in de eerste ronde van het toernooi om de KNVB-beker tegen FC Groningen een helft lang hopen op een stunt. Na rust liep de huidige nummer tien uit de eredivisie alsnog vlot weg bij de derdedivisionist: 2-4. Hercules nam in het stadion van FC Utrecht in de 10e minuut de leiding door een treffer van Fouad Belarmi. De amateurclub hield daarna lang stand. Oussama Idrissi maakte 5 minuten voor het rustsignaal op fraaie wijze gelijk door de bal hoog in de hoek te schieten. De jonge Japanner Ritsu Doan verving in de rust Jesper Drost, en hij scoorde in de 46e minuut direct. Via Juninho Bacuna en invaller Ajdin Hrustic liep de ploeg van trainer Ernest Faber verder uit. Hercules liet de fans in de Galgenwaard in de 87e minuut nog een keer juichen toen Leroy Oehlers de eindstand tegen de bekerwinnaar van 2015 op 2-4 bepaalde.

30 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Maker van treffer tegen Ajax: `Echt heel gaaf` (Soccernews.nl)
Groningen neemt na rust afstand van Hercules (Goal.com)