RSS FeedsPEC Zwolle simpel langs amateurs De Meern (Sport1 Voetbal)

21 september 2017 19:26:42

PEC Zwolle simpel langs amateurs De Meern (Sport1 Voetbal)

PEC Zwolle heeft zich in de eerste ronde van de KNVB-beker niet laten verrassen door De Meern. Het elftal van trainer John van `t Schip was donderdag met 0-5 te sterk voor de amateurclub, die op de laatste plaats staat in de derde divisie zondag. Bij rust leidde Zwolle al met 0-3 door doelpunten van Stef Nijland, Younes Namli en Piotr Parzyszek (strafschop). Tegenvaller voor de bekerwinnaar van 2014 was het uitvallen van zowel centrale verdediger Philippe Sandler met een hamstringblessure als van Namli met een liesblessure. Dirk Marcellis nam halverwege de eerste helft de plek in van Sandler. Namli raakte kort voor rust geblesseerd en werd bij het begin van de tweede helft vervangen door Wouter Marinus. Vrijdag moet duidelijk worden of Sandler en Namli op tijd fit zijn voor de competitiewedstrijd van zondag bij VVV-Venlo. De vierde treffer kwam donderdag op naam van Marinus, waarna Youness Mokhtar in blessuretijd nog een strafschop benutte: 0-5.

31 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Sneijder terug in selectie na enkelblessure (Sport1 Voetbal)
Diego Costa terug naar oude nest bij Spaans Atletico Madrid (V-bal)