RSS FeedsReal Madrid scoort niet en verslikt zich (Sport1 Voetbal)

21 september 2017 00:06:16

Real Madrid scoort niet en verslikt zich (Sport1 Voetbal)

Een zeer zure avond voor Real Madrid in het eigen Santiago Bernabéu. Voor het eerst in 74 wedstrijden kwam het sterrenensemble van Zinédine Zidane niet tot scoren. Los Galacticos gingen in de absolute slotfase zelfs met 1-0 de boot in tegen middenmoter Real Betis. CR7 MOET NOG WENNENHet regende kansen voor de thuisploeg, maar geen enkel schot passeerde de doellijn van de ploeg uit Sevilla. Cristiano Ronaldo keerde terug na vijf wedstrijden schorsing en hunkerde vanzelfsprekend naar doelpunten. Zijn bijdrage bleef echter beperkt tot één gevaarlijke hakbal en enkele schoten ver boven de lat. CARVAJAL VOORKOMT BLAMAGEAan de andere kant waren Antonio Sanabria en Francis Guerrero dicht bij een doelpunt. Al in de derde minuut kon de spits van Betis afronden, maar Daniel Carvajal voorkwam een doelpunt met een redding voor de lijn. Guerrero kon alleen op Keylor Navas af, maar schoot wild over. BALE HAKT REAL BIJNA NAAR OVERWINNINGDe allergrootste kans van de wedstrijd kwam even op naam van Gareth Bale. Doelman Antonio Adán en de paal stonden een wereldgoal van de Welshman in de weg. [%fragment id=3670%] Tot overmaat van ramp voor Los Merengues bezorgde Sanabria Real diep in blessuretijd met het hoofd de definitieve dreun. [%fragment id=3671%]

38 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Daghoroscoop Ram 21 September 2017 (Metronieuws Voetbal)
Keizer: `Hij vecht en misschien hebben we er over een week weer plezier van´ (Voetbalzone)