RSS FeedsAtlético swingt in tweede helft (Sport1 Voetbal)

20 september 2017 22:02:11

Atlético swingt in tweede helft (Sport1 Voetbal)

Atlético Madrid heeft zichzelf een uitstekende dienst bewezen in Baskenland. Op bezoek bij Athletic de Bilbao won de ploeg van Diego Simeone met 2-1. Met name in de tweede helft wisten de Madrilenen indruk te maken. SIX OBLAK ROCKIn een makke eerste helft wist alleen Jan Oblak echt indruk te maken. Filipe Luis bracht zichzelf in de problemen en vloerde zijn tegenstander net buiten de zestien. De scheidsrechter wees naar de stip. De Slowaakse doelman stopte de strafschop op katachtige wijze. Dat was alweer zijn zesde gepakte penalty uit tien in dienst bij Atlético. [%fragment id=3667%] COLCHONEROS LATEN EINDELIJK KWALITEIT ZIJNAtlético zette in de tweede helft flink aan. Dat leidde in de 55ste minuut tot de eerste Madrileense treffer. Koke leidde een prachtige aanval in. Via een prachtpass van Griezmann en via diezelfde Koke kwam de bal bij eindstation Ángel Correa, die simpel kon afronden. [%fragment id=3665%] GRIEZMANN STROOITMet name Griezmann was erg gevaarlijk in het tweede bedrijf. De Fransman had ook bij de tweede goal een perfect afgemeten pass in huis en stelde daarmee Yannick Carrasco in staat om te scoren. [%fragment id=3666%] Bilbao scoorde in de blessuretijd nog, maar dat kwam te laat. Atlético meldt zich met elf punten in ieder geval voor even op de tweede plek in La Liga. Het kan deze speelronde nog door Sevilla, Real Sociedad en stadsgenoot Real Madrid voorbijgestreefd worden. Athletic Bilbao staat voorlopig zevende, maar kan ook nog zakken.

30 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Ook NAC slaat gênante bekerflater, Heerenveen verslaat Excelsior (Soccernews.nl)
Penalty-killer Oblak legt basis voor zege van Atlético in Baskenland (Goal.com)