RSS FeedsHeerenveen verslaat Excelsior in wedstrijd met twee gezichten (FCUpdate.nl Eredivisie)

16 september 2017 20:32:50

In een wisselvallige wedstrijd heeft Heerenveen vandaag tegen Excelsior haar derde overwinning van het seizoen weten te pakken. De Rotterdammers speelden een uitstekende eerste helft en kwamen volledig verdiend op voorsprong via Ryan Koolwijk. Heerenveen wist zich na de rust echter op te richten en draaide zowel het spelbeeld als de score volledig om. Arber Zeneli zorgde voor de gelijkmaker, waarna invaller Marco Rojas de winnende maakte: 1-2.

31 viewsCategorie: Sport > Voetbal > Eredivisie

Heerenveen raast door na PSV en klimt naar Eredivisie-top door zege in Rotterdam (VoetbalPrimeur Eredivisie)
Schaars tevreden na winst op `lastige avond`: `Dat wisten we` (FCUpdate.nl Eredivisie)