RSS FeedsLiverpool sloopt Hoffenheim op Anfield (Sport1 Voetbal)

23 augustus 2017 22:45:28

Liverpool sloopt Hoffenheim op Anfield (Sport1 Voetbal)

Liverpool doet dit seizoen weer mee in de groepsfase van de Champions League. De ploeg van trainer Jürgen Klopp was de baas in eigen huis tegen Hoffenheim en won met 4-2. Vorige week was Liverpool in Duitsland al met 2-1 te sterk voor de subtopper van de Bundesliga. LIVERPOOL BESLIST HET SNELAl na 21 minuten stond de teller op drie voor Liverpool. Na een kansenregen was het Emre Can die de score opende. In de elfde minuut scoorde hij met een schot dat door Kevin Vogt van richting werd veranderd. Tien minuten later was hij na een fraaie aanval opnieuw trefzeker. Dat was nog nadat Mohamed Salah de 2-0 had gemaakt. REDS NIET MEER IN DE PROBLEMENNog voor rust deed Mark Uth iets terug namens de bezoekers. De voormalig speler van Heerenveen en Heracles troefde doelman Simon Mignolet af met een knal in de verre hoek. In de tweede helft scoorde ook Sandro Wagner voor Hoffenheim. Dat bleek niet meer dan een eretreffer, want Firmino maakte even daarvoor de vierde voor Liverpool.

88 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Trefzekere Dost naar Champions League (Sport1 Voetbal)
Welke outsiders levert deze Champions League-kwalificatie op? (ELFvoetbal.nl)