RSS FeedsCeltic pareert dappere poging van Astana (Sport1 Voetbal)

22 augustus 2017 19:44:41

Celtic pareert dappere poging van Astana (Sport1 Voetbal)

Het leek bij vlagen een historische avond te worden in Kazachstan. Astana verloor in Schotland met 5-0 van Celtic en had dus niets te verliezen. Vol overgave ging de thuisploeg de strijd aan en had het met een beetje meer koel afronden zelfs angstig dicht bij overleven gekomen. Toch bleef het bij 4-3. EERSTE HELFT BIEDT WEINIG SOELAASHet duurde even voordat Astana de smaak te pakken kreeg. Dankzij een eigen doelpunt van Kristoffer Ajer pakte de achtervolger voor het eerst een voorsprong. Halverwege had Celtic de schade alweer gerepareerd met een heerlijke treffer van Scottt Sinclair: [%fragment id=3255%] ALLE REMMEN LOS ZONDER ULTIEME BELONINGNa de pauze scoorde Astana 3 keer in 25 minuten en begonnen de gasten licht te beven, ook al had de tegenstander 3 doelpunten nodig om de superstunt te voltooien. Kansen op meer kreeg het genoeg, maar de precisie was er niet meer. Celtic reageerde en speelde zich in veilige haven door tot 4-3 terug te komen.

58 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Duitse hockeysters als groepswinnaar verder (AD Sportwereld Nederlands Voetbal)
Man City-speler zet Zwolle in wachtrij: `Er is een Plan B` (Soccernews.nl)