-
-
-
- Economie
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Ook de kok leert aan het klimaat te denken (Volkskrant Economie) |
21 augustus 2017 02:17:19 |
Ook de kok leert aan het klimaat te denken (Volkskrant Economie) |
Tweet Ovens, fornuizen, vaatwassers en verlichting: in cafés, bars en restaurants wordt heel wat energie verbruikt. Maar dankzij speciaal beleid kleurt de horeca de laatste jaren steeds groener. Niet minder dan vijfhonderd lampen hangen in het klassiek ingerichte restaurant De Klok in Leiden. Lampen die stuk voor stuk energie vreten - of vraten, om preciezer te zijn. Eigenaren Marvin van der Bent en Lar |
258 viewsCategorie: Economie |
Alpro komt met nieuwe plantaardige sojakwark zonder kartonsmaak (Volkskrant Economie) Hier staan 4.000 uitzendkrachten schoolboeken in te pakken (Volkskrant Economie) |
blog comments powered by Disqus |