RSS FeedsFenerbahçe speelt weer gelijk (Sport1 Voetbal)

20 augustus 2017 22:58:35

Fenerbahçe speelt weer gelijk (Sport1 Voetbal)

Fenerbahçe heeft ook de tweede competitiewedstrijd niet weten te winnen. Na het gelijkspel bij promovendus Göztepe (2-2) speelde de Turkse nummer drie van vorig seizoen in eigen huis weer gelijk met dezelfde cijfers tegen Trabzonspor: 2-2. Na vijf minuten zette Burak Yilmaz de bezoekers al op voorsprong. Vlak voor het rustsignaal maakte Alper Potuk de gelijkmaker. Een klein kwartier na de hervatting was het Olcay Sahan die Trabzonspor weer het voordeel gaf. Robin van Persie stond toen al niet meer binnen de lijnen. De 34-jarige Nederlander kwam na de rust niet meer terug op het veld. Zes minuten voor tijd maakte de kleine Franse middenvelder Mathieu Valbuena vanaf de strafschopstip de 2-2. Donderdag wacht Fenerbahçe thuis een lastige klus in de play-offs van de Europa League. De Turken moeten een 2-0 nederlaag zien weg te poetsen tegen het Macedonische FK Vardar.

86 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Emanuelson: `Zenit is gewoon een Europese topploeg` (Soccernews.nl)
Milanese clubs winnen, Strootman klopt landgenoten (Soccernews.nl)