RSS FeedsBarça in twee minuten klaar met Betis (Sport1 Voetbal)

20 augustus 2017 22:16:21

Barça in twee minuten klaar met Betis (Sport1 Voetbal)

Barcelona heeft zich enigszins hersteld na de zware nederlaag tegen Real Madrid in de strijd om de Supercopa. In eigen huis wonnen de Catalanen het eerste competitieduel van het nieuwe seizoen met 2-0 van Real Betis. De eindstand zette Barcelona al voor rust op het scorebord. BARCELONA WERVELT OOK ZONDER NEYMAR EN SUAREZBarça wilde wat laten zien na de dubbele oorwassing tegen Real in de Spaanse Supercup. Vooral Messi voelde de behoefte om iets recht te zetten. Hij liet zich veelvuldig zien en raakte zowel de lat als de paal uit een vrije trap. Ruim een half uur hield Betis stand. Toen was het uitgerekend Tosca die de bal achter zijn eigen doelman werkte. [%fragment id= 3237%] Niet veel later kreeg Betis de enige grote kans van de eerste helft. Sergio León kwam alleen op Marc-André Ter Stegen af. Javier Mascherano weerhield hem van scoren met een ultieme tackle, al dacht Leon dat hij een penalty verdiende. In de tegenaanval sloeg Barcelona toe. Op aangeven van Paco Alcácer drukte Sergi Roberto simpel af. [%fragment id=3238%] MESSI NIET GELUKKIGNa rust deed Barcelona het rustiger aan en leek het tevreden te zijn met twee doelpunten. Aan de andere kant kon Betis geen gevaar stichten. Alleen Messi vervolgde zijn jacht op een treffer. Hij probeerde het van alle kanten, maar stuitte vaak op het aluminium. Tot grote ongenoegen van hem zelf bleef het daardoor bij 2-0. [%fragment id=3239%]

54 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Messi raakt drie keer de paal bij simpele zege Barcelona (Voetbalzone)
FC Barcelona begint seizoen met zege op Real Betis (AD Sportwereld Nederlands Voetbal)