RSS FeedsAnderlecht verder in problemen (Sport1 Voetbal)

20 augustus 2017 16:51:27

Anderlecht verder in problemen (Sport1 Voetbal)

Anderlecht kent een rampzalige start van het seizoen. De Belgische landskampioen verloor zondag voor de tweede week op rij, en heeft na vier speelronden pas vier punten. STVV was in Brussel met 2-3 te sterk voor de ploeg van trainer René Weiler, die vorige week met 2-0 onderuit ging bij Charleroi. Anderlecht kwam in de 18e minuut via Massimo Bruno eerst nog wel op voorsprong. Dat zorgde niet voor rust bij de thuisploeg. Yohan Boli maakte, na zwak verdedigen bij de thuisploeg, drie minuten later alweer gelijk. Aanvoerder Sofiane Hanni miste na een half uur spelen een strafschop voor Anderlecht, dat als kampioen rechtstreeks is toegelaten tot het hoofdtoernooi van de Champions League. Jonathan Legear, oud-speler van Anderlecht, bracht STVV in de 53e minuut op voorsprong. Boli kopte halverwege de tweede helft de 1-3 binnen. Anderlecht scoorde in de 87e minuut via Lukasz Teodorczyk nog wel tegen, maar kon het verlies niet meer voorkomen.

20 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Speler juicht te wild: geblesseerd tot eind maart (Metronieuws Voetbal)
Ajax wint weer, Utrecht snel klaar (Sport1 Voetbal)