RSS FeedsTegenvallend Heerenveen in extremis naast Heracles (FCUpdate.nl SC Heerenveen)

19 augustus 2017 22:50:03

Tegenvallend Heerenveen in extremis naast Heracles (FCUpdate.nl SC Heerenveen)

Heracles leek na 93 minuten spelen de overwinning op zak te hebben in Friesland, maar door een laat doelpunt van Nemanja Mihajlovic heeft sc Heerenveen alsnog een 1-1 gelijkspel uit het vuur gesleept. De Friezen waren op tien minuten na de hele wedstrijd de bovenliggende partij, maar gekeken door een gelukkig doelpunt van Robin Pröpper vlak voor rust tegen een achterstand aan. De kopbal van Mihajlovic in blessuretijd zorgde toch nog voor acceptabel resultaat in Friesland.

63 viewsCategorie: Sport > Voetbal > Eredivisie > SC Heerenveen

Sensatie in Heerenveen: debutant zet Friesland in blessuretijd op z`n kop (VoetbalPrimeur SC Heerenveen)
Heerenveen in extremis gelijk tegen Heracles Almelo (Soccernews.nl SC Heerenveen)