RSS FeedsBijna droomstart Girona, rood Griezmann (Sport1 Voetbal)

19 augustus 2017 22:27:04

Bijna droomstart Girona, rood Griezmann (Sport1 Voetbal)

Bijna had Girona voor een geweldige stunt gezorgd bij de eerste keer ooit dat de club in de Primera División mocht spelen. De promovendus stond heel lang met 2-0 voor tegen Atlético Madrid, maar gaf die voorsprong in de slotfase weg. Daardoor moest het genoegen nemen met 2-2. Een overwinning had dik verdiend geweest. GIRONA SCHIET UIT STARTBLOKKENHet vroege verschil werd gemaakt door twee kopgoals van Christian Stuani binnen twee minuten. Girona kreeg ook nog zat kansen om voor rust een voorsprong van drie doelpunten te nemen, maar op wonderbaarlijke wijze ging de bal er soms niet in. De tweede van Stuani:[%fragment id=3217%] GRIEZMANN ERAFAtlético had helemaal niets te vertellen. Pas na een klein uur begon de ploeg van Diego Simeone een beetje te voetballen. Net op dat moment kreeg Antoine Griezmann rood. De sterspeler van Atleti kreeg geel voor een schwalbe en was het daar zo mee oneens dat hij de scheidsrechter flink beledigende. Een directe rode kaart was het gevolg:  [%fragment id=3218%] TOCH NOG GELIJKMet tien man ging het beter dan in de eerste helft met elf. Ángel Correa bracht de spanning met een schitterende treffer terug. Bijna zo snel als Girona een dubbele voorsprong nam, was het nu ineens gelijk. José Giménez kopte knap raak, al zag Girona-keeper Gorka Iraizoz er niet bepaald sterk uit.  Correa maakte de mooiste van de avond:[%fragment id=3219%]

42 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Girona debuteert met gelijkspel tegen Atlético (Sport1 Voetbal)
Stunt van debutant Girona in La Liga (AD Sportwereld Nederlands Voetbal)