RSS FeedsJesé doet Arsenal direct pijn bij debuut (Sport1 Voetbal)

19 augustus 2017 21:10:26

Jesé doet Arsenal direct pijn bij debuut (Sport1 Voetbal)

Stoke City heeft Arsenal een flinke dreun uitgedeeld. Dankzij het eerste doelpunt van Jesé in de Premier League wonnen The Potters thuis met 1-0 van de ploeg van Arsène Wenger, die zich keer op keer stuk liep op de muur van Stoke. TEMPO IS LAAGNa een aardig begin, zakte het tempo al vroeg in de eerste helft. Arsenal was vooral heel geduldig, maar de vele balletjes breed leverden geen grote kansen op. Het duel kwam vlak na rust pas tot ontbranding. Daar zorgde Jesé voor met zijn eerste Stoke-treffer. De huurling van Paris Saint-Germain schoot raak op aangeven van Saido Berahino: [%fragment id=3216%] GIROUD ZORGT VOOR GEVAARPas na het inbrengen van Olivier Giroud werd Arsenal gevaarlijk. De matchwinner van vorige week (4-3 tegen Leicester City) zette binnen een paar minuten twee keer een teamgenoot vrij voor de keeper. Alexandre Lacazette scoorde zelfs, maar zijn treffer werd afgekeurd wegens buitenspel. Stoke gooide het vol op de verdediging en hield stand. OP GELIJKE HOOGTEArsenal staat na de eerste twee wedstrijden op 3 punten. Stoke verloor vorige week met 1-0 van Everton en komt nu dus in punten gelijk met The Gunners.

32 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Ook Twente niet opgewassen tegen VVV (Sport1 Voetbal)
Maradona: hij is mijn vriend en heeft kijk op het spelletje (Soccernews.nl)