RSS FeedsVVV verrast Twente in Enschede (VVV-Venlo.nl)

19 augustus 2017 20:36:48

VVV verrast Twente in Enschede (VVV-Venlo.nl)

De eerste klap was een daalder waard. De 3-0 overwinning op Sparta werd in Venlo omarmd. De grote vraag was of VVV ook opgewassen zou zijn tegen een gelouterde equipe als FC Twente. Het antwoord kwam zaterdagavond om kwart over acht en luidde: ja. VVV won met 1-2. Onduidelijk was welke speler plaats moest maken voor aanvoerder Danny Post, die terugkwam na een schorsing. Het bleek Tristan Dekker te zijn, die ten faveure van Moreno Rutten op de bank plaats moest nemen. Twente startte furieus. Al in de tweede minuut schoot Kvasina  vrijstaand op de paal en het schot in de rebound van Holla ging maar rakelings voorlangs.  VVV was gewaarschuwd en een gewaarschuwd mens telt voor twee. Rond de 20ste minuut werd VVV voor het eerst gevaarlijk. Een voorzet van Seuntjens was nog te scherp, maar enkele minuten later versierde Vito van Crooij de eerste hoekschop voor VVV. De bal werd teruggelegd naar Leemans, maar diens fraaie volley ging enkele meters naast.  In de 23ste minuut dompelde Vito van Crooij de Grolsch veste in rouw. Hij werd diep gestuurd en uit een lastige hoek schoot hij de bal snoeihard voorbij de verbouwereerde doelman Brondeel: 0-1! Een minuut later had Van Crooij de 0-2 op zijn schoen, maar dit keer stond Brondeel wel op de goede plaats.  Het duurde tot de 35e minuut voor de thuisclub weer eens gevaarlijk werd. Jensen werd vrijgespeeld maar zijn schot ging voorlangs. Even Later was het opnieuw Jensen die Unnerstall op zijn pad vond. In de 41ste minuut versierde Van Crooij weer een hoekschop. De bal van Leemans werd diep genomen. Thy legde de bal terug en vond de volledig vrijstaande Promes die VVV eenvoudig op 0-2 zette. In die stand kwam tot de rust geen verandering meer. Beide teams kwamen onveranderd uit de kleedkamers. Aanvankelijk konden beide ploegen amper voor gevaar zorgen, maar uit het niets kwam Twente op 1-2. In de 60ste minuut kopte Tom Boere raak. Unnerstall was kansloos en de spanning was terug ...

45 viewsCategorie: Sport > Voetbal > Eredivisie > VVV-Venlo

VVV behoudt maximale score na knappe zege in Enschede (Voetbalzone VVV-Venlo)
VVV verrast in Grolsch Veste en verslaat FC Twente (Soccernews.nl VVV-Venlo)