RSS FeedsJuventus niet in de problemen (Sport1 Voetbal)

19 augustus 2017 20:35:50

Juventus niet in de problemen (Sport1 Voetbal)

Juventus heeft zich voor eigen publiek in de openingswedstrijd van de Serie A niet laten verrassen. De titelhouder versloeg Cagliari zonder grote problemen met 3-0. Bij de rust leidde de thuisploeg al met 2-0. De treffers kwamen op naam van Mario Mandzukic, Paulo Dybala en Gonzalo Higuaín. De Braziliaanse aanvaller Douglas Costa, overgekomen van Bayern München, maakte in de 74e minuut als invaller zijn competitiedebuut voor Juventus. Drie minuten eerder was de Franse nieuwkomer Blaise Matuidi, die een dag eerder werd overgenomen van Paris Saint-Germain, bij de landskampioen al in het veld gekomen. Cagliari liet in de 39e minuut een grote kans liggen om op 1-1 te komen. Diego Farias miste een strafschop. Doelman Gianluigi Buffon (39) voorkwam de gelijkmaker.

35 viewsCategorie: Sport > Voetbal