RSS FeedsTete en Traoré scoren voor Lyon (Sport1 Voetbal)

19 augustus 2017 19:23:18

Tete en Traoré scoren voor Lyon (Sport1 Voetbal)

Een doelpunt van Kenny Tete heeft Olympique Lyon niet aan een zege op Bordeaux kunnen helpen. De thuisploeg verspeelde in de laatste drie minuten een voorsprong van 3-1 (3-3). Tete kreeg een kans in de basisformatie en tekende voor de 2-0, op aangeven van Memphis Depay. De openingstreffer van Lyon was er één om in te lijsten. Nabil Fekir schoot de bal vanaf de middenlijn over de doelman van Bordeaux. Lyon kreeg het lastig nadat Sergi Darder even voor rust met een rode kaart moest vertrekken. Malcom verkleinde de achterstand van Bordeaux maar het duel leek gespeeld toen Bertrand Traoré voor 3-1 zorgde. Lukas Lerager (88e minuut) en opnieuw Malcom (90e minuut) bezorgden Bordeaux in de slotfase toch nog een punt Door het gelijke spel van Lyon is AS Monaco tot dusver de enige ploeg met de maximale score van negen punten uit drie duels. Saint-Étienne, Paris-Saint Germain en Olympique Marseille kunnen dit weekeinde nog op gelijke hoogte komen met de regerend kampioen.

38 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Scorende Tete ziet Lyon in slotfase ruime voorsprong verspelen (AD Sportwereld Nederlands Voetbal)
Robben ziet terugkeer voorlopig niet zitten: `Het is iets wat me tegenhoudt´ (Voetbalzone)