RSS FeedsMan United voor tweede wedstrijd op rij goed voor vierklapper (Voetbalzone Manchester United)

19 augustus 2017 15:38:24

Manchester United begon het seizoen vorige week met een overtuigende 4-0 overwinning op West Ham United en heeft zaterdagmiddag dezelfde cijfers neergezet tegen Swansea City. The Red Devils hadden het op bezoek in Wales lange tijd niet eenvoudig en stonden tot de tachtigste minuut door een goal van Eric Bailly slechts met 0-1 voor.

43 viewsCategorie: Sport > Voetbal > Premier League > Manchester United

Manchester United maakt drie goals in vier minuten en boekt wéér monsterscore (VoetbalPrimeur Manchester United)
Man United veegt na rust de vloer aan met Swansea en boekt wéér grote zege (VoetbalPrimeur Manchester United)