RSS FeedsBayern München start met winst in Bundesliga (Sport1 Voetbal)

18 augustus 2017 23:09:55

Bayern München start met winst in Bundesliga (Sport1 Voetbal)

Bayern München heeft de openingswedstrijd van de Bundesliga tegen Bayer Leverkusen met 3-1 gewonnen. De ploeg van trainer Carlo Ancelotti legde de basis voor de winst in de openingsfase, met vroege doelpunten van de nieuwelingen Niklas Süle en Corentin Tolisso. Arjen Robben deed als invaller het laatste halfuur mee. De aanvoerder van Oranje maakte een fitte en gedreven indruk, maar kwam niet tot scoren. Verdediger Süle, overgekomen van Hoffenheim, maakte in de negende minuut met een kopbal het eerste doelpunt van dit seizoen in de Duitse competitie. De Franse middenvelder Tolisso (ex-Lyon) verdubbelde al snel de score. Robert Lewandowski tekende kort na rust uit een strafschop voor de 3-0. De scheidsrechter had die penalty toegekend op advies van de videoarbiter, nieuw in de Bundesliga. Kort na de entree van Robben deed Leverkusen iets terug via Admir Mehmedi. De start van de tweede helft werd met zo`n twintig minuten uitgesteld vanwege het noodweer dat over München trok.

68 viewsCategorie: Sport > Voetbal

AS Monaco breekt Ligue 1-record dankzij vlot scorende Falcao (Voetbalzone)
Babel scoort voor Besiktas (Sport1 Voetbal)