RSS FeedsAjax moet aan de bak in Noorwegen (Sport1 Voetbal)

17 augustus 2017 22:41:02

Ajax moet aan de bak in Noorwegen (Sport1 Voetbal)

Ajax staat voor een wel héél lastige opgave volgende week in Noorwegen. Wil het over een paar weken aantreden in het hoofdtoernooi van de Europa League, dan moet de finalist van afgelopen seizoen een 1-0 achterstand zien weg te poetsen tegen Rosenborg BK. De futloze uitstraling van de ploeg van trainer Marcel Keizer biedt vooralsnog weinig hoop. FANATIEK, MAAR ONBEHOLPENAjax begon met de aanvallende intenties zoals we van de Amsterdammers gewend zijn, maar de machine leek nog niet zo geölied te zijn als gewild. Rosenborg bleef redelijk eenvoudig overeind in Amsterdam en kwam er met vlagen gevaarlijk uit. Nicklas Bendtner kreeg in de eerste helft een gigantische kans, maar Joël Veltman keerde zijn kopbal op de doellijn.  [%fragment id=3201%] VELTMAN VAN HELD TOT SCHLEMIELDe thuisploeg leek zich naarmate de wedstrijd vorderde een beetje te herpakken te herpakken. Na rust kreeg Mathijs de Ligt de kans op de openingstreffer, maar zijn kopbal ging over. Ajax kakte weer in en een kwartier voor tijd kreeg het de deksel op de neus. Een slippertje van Veltman zorgde ervoor dat invaller Adegbenro Samuel alleen op keeper André Onana af kon gaan. Hij faalde niet. [%fragment id=3200%]

45 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Nigeriaanse miljardair wil Arsenal kopen en Wenger ontslaan (V-bal)
Europese blamage Ajax dreigt na dure fout Veltman (Soccernews.nl)