RSS FeedsScorende Elia onderuit met Basaksehir (Sport1 Voetbal)

16 augustus 2017 23:02:48

Scorende Elia onderuit met Basaksehir (Sport1 Voetbal)

Eljero Elia heeft Basaksehir niet aan de overwinning kunnen helpen in de laatste voorronde van de Champions League. De Nederlandse vleugelflitser maakte het enige doelpunt voor zijn team, maar daar stonden wél twee goals van Sevilla tegenover. De Spanjaarden verdedigen daardoor volgende week in eigen huis een 2-1 voorsprong tegen de Turken. Na een kwartier bracht Escudero de bezoekers op een 1-0 voorsprong met een snoeiharde pegel. De andere goal van Sevilla kwam op naam van Ben Yedder, laat in de tweede helft. De spits scoorde met een subtiel tikje achter zijn standbeen langs na een voorzet van Jesus Navas. Elia had Basaksehir na 64 minuten op gelijke hoogte geschoten. Na een knappe actie schoot hij de bal tussen de benen door van doelman Sergio Rico: [%fragment id=3198%]

76 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Room tekent contract bij PSV en maakt weg vrij voor vertrek Zoet (V-bal)
LIVE: Asensio knalt Real naar snelle voorsprong (AD Sportwereld Buitenlands Voetbal)