RSS FeedsSchalke in beker moeizaam langs BFC Dynamo (Sport1 Voetbal)

14 augustus 2017 20:56:22

Schalke in beker moeizaam langs BFC Dynamo (Sport1 Voetbal)

Domenico Tedesco heeft zijn eerste officiële wedstrijd als trainer van Schalke 04 gewonnen. Gemakkelijk ging dat niet voor de ploeg van de pas 31-jarige Italiaan. Schalke rekende in de eerste ronde van het Duitse bekertoernooi af met BFC Dynamo, dat uitkomt op het vierde niveau: 0-2. Bij rust was de stand in Berlijn nog 0-0. Jevgen Konopljanka opende in de 78e minuut de score. De 27-jarige vleugelspeler uit Oekraïne bepaalde in de eerste minuut van de blessuretijd de eindstand op 0-2. Schalke begint het seizoen in de Bundesliga zaterdag met een thuiswedstrijd tegen RB Leipzig.

54 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Rienstra: `Streep eronder en weer verder` (Goal.com)
`Spurs-delegatie in Nederland voor Sánchez` (Soccernews.nl)