-
-
-
- Gastronomie
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
`Situatie Schiphol van de zomer beheersbaar` (Het Parool Eten en Drinken) |
28 juni 2017 07:30:36 |
`Situatie Schiphol van de zomer beheersbaar` (Het Parool Eten en Drinken) |
Tweet Met de inzet van 350 tot 400 extra medewerkers tijdens de maanden juli en augustus hoopt topman Jos Nijhuis van Schiphol dat de drukte van de meivakantie zich niet herhaalt. `Ook dan zullen er nog rijen zijn, maar we denken wel dat de situatie beheersbaar is,` zegt hij woensdag in een interview in het AD.Nijhuis kreeg fikse kritiek te verduren na afgelopen meivakantie. Lange wachttijden voor passa |
71 viewsCategorie: Cultuur > Gastronomie |
Tiësto liever in Amsterdam dan in Los Angeles (Het Parool Eten en Drinken) Rechtszaak liquidatie Djordy Latumahina van start (Het Parool Eten en Drinken) |
blog comments powered by Disqus |