RSS FeedsNederland met fraaie goals langs Italië (Sport1 Overig)

27 juni 2017 19:48:16

Nederland met fraaie goals langs Italië (Sport1 Overig)

De Nederlandse hockeysters hebben eenvoudig gewonnen van ItaliĆ«. Oranje versloeg in de laatste wedstrijd van de poulefase in halve finaleronde van de Hockey World League de Zuid-Europeanen met 5-0. Vanaf de aftrap was het eenrichtingsverkeer. Nederland was continue in de aanval en de Italiaanse hockeysters focusten zich vooral op verdedigen. Na 10 minuten brak Marloes Keetels de ban. De speelster van Den Bosch schoot prachtig raak. [%fragment id=2860%] In de tweede helft verdubbelde Margot van Geffen met een fraaie backhand de voorsprong. Aan het einde van het derde kwart liep de ploeg van bondscoach Alyson Annan snel uit. Charlotte Vega en Maartje Krekelaar waren trefzeker. Vega bepaalde een paar minuten voor tijd de eindstand door de 5-0 binnen te tikken. Door de overwinning heeft Nederland alle poulewedstrijden gewonnen. Donderdag komt het team opnieuw in actie in de kwartfinale.

34 viewsCategorie: Sport

FOTO Tennisbabe Wozniacki weer uit de kleren voor tijdschrift (Telesport)
Eerste tourrenner al betrapt op EPO (FOK! Sport)