-
-
-
- Gastronomie
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Hoe verrassend is de bonje in Brabant? (1) (Foodlog) |
26 juni 2017 07:03:15 |
Hoe verrassend is de bonje in Brabant? (1) (Foodlog) |
Tweet Brabant maakt zich op voor `the seventh of July`. Hoe onvoorzienbaar was die dag? Foodlog haalt in de aanloop naar die dag waarop vooral varkenshouders het zwaar te verduren zullen krijgen, een aantal artikelen uit de oude doos. Aan de lezers om te oordelen: was die dag niet te voorzien?
Vandaag een interview met inmiddels emeritus hoogleraar rurale sociologie Jan Douwe van der Ploeg (WUR) uit 2010 dat Dick Veerman maakte voor het toenmalige Agrarisch Dagblad: `Nederland heeft last van zijn remmende voorsprong`. |
74 viewsCategorie: Cultuur > Gastronomie |
Daghoroscoop Kreeft 26 Juni 2017 (Metronieuws Eten) Bonje in Brabant komt niet als verrassing (1) (Foodlog) |
blog comments powered by Disqus |