RSS FeedsStand in Giro: Dumoulin moet aan de bak in tijdrit (Telesport Wielersport)

27 mei 2017 17:20:30

Stand in Giro: Dumoulin moet aan de bak in tijdrit (Telesport Wielersport)

Tom Dumoulin heeft zaterdag wederom tijd verloren op zijn grootste rivalen in de Giro d`Italia.  De Nederlander finishte in de 20e etappe op vijftien seconden van Thibaut Pinot, die de rit won en zo ook nog eens tien bonificatieseconden pakte.  Ilnur Zakarin, Vincenzo Nibali, Domenico Pozzovivo en Nairo Quintana, die zijn roze leiderstrui behield, finishten direct achter de winnende Fransman van FDJ. Dumoulin kwam in een groepje met onder meer wittetruidrager Adam Yates en landgenoot Bauke Mollema over de streep.  In het algemeen klassement zakte Dumoulin van de tweede naar de vierde positie. De kopman van Sunweb heeft een achterstand van 53 seconden op Quintana. Vincenzo Nibali staat tweede op 39 tellen van de Colombiaanse leider. Pinot bezet plek drie op 43 seconden.

64 viewsCategorie: Sport > Wielrennen

Lammertink wint koninginnenrit in Ronde van België (WielerUpdate.nl)
TV-avond: winnen met gratis Staatslot? (Metronieuws Wielrennen)