RSS FeedsVVV-Venlo - Jong Ajax 1-4 (VVV-Venlo.nl)

29 april 2017 07:12:45

VVV-Venlo - Jong Ajax 1-4 (VVV-Venlo.nl)

Op vrijdagavond 28 april stond er voor Maurice Steijn en zijn technische staf een thuiswedstrijd op het programma. In Seacon - Stadion de Koel - was nummer twee Jong Ajax de tegenstander van de Venlonaren. In de basisopstelling vonden er enkele wijzingen plaats. Johnatan Opoku en Nils Röseler waren geblesseerd en daarvoor in de plaats kwamen Cendrino Misidjan en Gedion Zelalem in het veld. Ook gunde Maurice Steijn, Maarten de Fockert een basisplaats. VVV-Venlo begon voortvarend aan de wedstrijd en kreeg in de 1e minuut meteen een mogelijkheid via Ralf Seuntjens, maar zijn poging ging langs het doel van Diederik Boer. Hierna zette Jong Ajax druk en kreeg het in de 10e minuut een corner. Die werd genomen door Abdelhak Nouri en zijn voorzet kwam op het hoofd van Mateo Cassierra, die de bal langs Maarten de Fockert wist te koppen: 0-1 voor Jong Ajax. Een minuut later in de 11e minuut kreeg Vito van Crooij een goede mogelijkheid om de 1-1 te maken, maar de pass van Danny Post op onze nummer 7 was te hard en daardoor ging de bal over en langs het doel van Boer. In de 21e minuut kreeg Jong Ajax een vrije trap en wederom was het Nouri die achter de bal ging staan. Zijn voorzet was diep op de vrijstaande Kenny Tete en die kopte de bal met een boog in de lange hoek: 0-2. Amper een minuut later werd de schade nog erger voor de Venlonaren, wanneer een pass van Misidjan onderschept wordt en uiteindelijk Neres, De Fockert weet te verschalken: 0-3. Met een 0-3 stand gingen we de rust in en de boodschap voor de Venlonaren was duidelijk, er moest gescoord worden. VVV-Venlo kreeg daartoe een uitgelezen mogelijkheid, want in de 49e minuut kregen ze een strafschop. Tevens kreeg Zeefuik zijn tweede gele prent van de wedstrijd, wat een rode kaart betekende. Clint Leemans ging achter de bal staan en maakte de 1-3 voor de geelzwarten. Hierna ging de Venlose formatie op zoek naar meer doelpunten, maar kreeg al snel een nieuw domper te verwerke ...

95 viewsCategorie: Sport > Voetbal > Eredivisie > VVV-Venlo

Van de Beek genoot van Jong Ajax: `We bleven maar driehoekjes maken´ (Voetbalzone VVV-Venlo)