RSS FeedsSparta Nijkerk naar finale na winst op SDC Putten (Omroep N)

28 april 2017 15:08:08

Sparta Nijkerk naar finale na winst op SDC Putten (Omroep N)

Sparta Nijkerk heeft zich kunnen revancheren voor de nederlaag die zij in Putten hadden geleden voor de competitie. SDC Putten ging onderuit met 5-0. Daarmee heeft Sparta Nijkerk zich geplaatst voor de finale. Tot de rust ging het aanvallend redelijk gelijk op. Na 30 minuten spelen gaf Janic Makizodila een voorzet die door Ali Alkan werd binnengetikt. Kort na rust zakte de moed SDC in de schoenen nadat Sebastiaan van Kammen de 2-0 scoorde. Ook Ali Alkan, Sefanja Davids en Jesse Buitenhuis kwamen tot scoren in de tweede heldt. Sparta Nijkerk speelt de finale tegen CSV Apeldoorn.

47 viewsCategorie: Algemeen > Binnenland > Gelderland

Bijdrage uit Rabobank Stimuleringsfonds voor voetbalschool Nijkerk (Omroep N)
Ermelo krijgt nieuw topsportevenement (Omroep N)