RSS FeedsVVV-Venlo - Achilles `29 4-0 (VVV-Venlo.nl)

25 februari 2017 00:10:45

VVV-Venlo - Achilles `29 4-0 (VVV-Venlo.nl)

Op vrijdagavond 24 Februari stond er voor Maurice Steijn en zijn technische staf een thuiswedstrijd op het programma. In Seacon - Stadion de Koel - speelde VVV-Venlo een competitieduel tegen hekkensluiter Achilles ´29. Ten opzichte van de gewonnen wedstrijd tegen FC Volendam waren er enkele wijzigingen in de basiself te vinden. Aanvoerder Danny Post en Vito van Crooij keerden terug in de basis. Ook Tristan Dekker keerde terug. VVV begon voortvarend aan de wedstrijd. In de 6e minuut stuurde Ralf Seuntjens van eigen helft, Vito van Crooij weg. De bal leek te diep, maar de jonge aanvaller was rap. Van Crooije naderde Te Loeke met rasse schreden en plaatste de bal mooi in de rechterhoek: 1-0 voor VVV-Venlo! Niet veel later mochten de Venlonaren weer juichen. In de 8e minuut waren het Seuntjens en Van Crooij die goed druk zetten. Uiteindelijk was het Seuntjens die de bal veroverde en de bal breed wist te leggen naar Sleegers. Die passeerde zijn directe tegenstander en schoof de bal langs keeper Te Loeke: 2-0 voor de geelzwarten! Het spel bleef voor VVV-Venlo en Achilles had niets in te brengen in Seacon - Stadion de Koel -. Uit de eerste corner van de wedstrijd schoot Clint Leemans via een verdediger op de vuisten van Te Loeke. Deze pareerde de bal, maar deed dit niet afdoende. Daardoor kwam de bal voor de voeten van Seuntjens. Die bedacht zich geen minuut en knalde de 3-0 tegen de touwen! In de 36e minuut werd VVV-venlo wederom gevaarlijk uit een corner. De goed afgesneden corner van Leemans kwam op het hoofd van Nils Röseler, maar die zag zijn kopbal van het doel dwalen en daardoor bleef de 3-0 op het scorebord genoteerd. Tegen het einde van de eerste helft kreeg Achilles haar eerste serieuze kans. Het was aan keeper Delano van Crooij te danken dat het bij 3-0 bleef. Hij bracht goed redding op de inzet van Niek Versteegen. Kort daarna gaf scheidsrechter Manschot aan dat het rust was. De tweede helft begon vrij kalm ...

41 viewsCategorie: Sport > Voetbal > Eredivisie > VVV-Venlo

Groenendijk: Dit punt is een bouwsteen (AD Sportwereld VVV-Venlo)