RSS FeedsSparta bij laatste vier na bloedstollende penaltyreeks (FCUpdate.nl FC Volendam)

24 januari 2017 23:48:43

Sparta Rotterdam is er op het nippertje in geslaagd om de halve finale van de KNVB Beker te bereiken. Op bezoek bij FC Volendam trok het na een spectaculaire verlenging en strafschoppen aan het langste eind. Doelman Roy Kortsmit en Sherel Floranus kroonden zich tot Rotterdamse helden. Na 120 minuten stond er een 1-1 stand op het scorebord, de strafschoppenserie eindigde in 5-6 voor de bezoekers.

103 viewsCategorie: Sport > Voetbal > Eerste Divisie > FC Volendam

Sparta naar halve finale na bloedstollende penaltyserie (Voetbalzone FC Volendam)
Sparta zwijnt tegen Jupiler League-club Volendam en is halve finalist (VoetbalPrimeur FC Volendam)