RSS FeedsDegradatiezorgen blijven voor Excelsior en Go Ahead (FCUpdate.nl Excelsior)

22 januari 2017 16:31:52

Degradatiezorgen blijven voor Excelsior en Go Ahead (FCUpdate.nl Excelsior)

De vermakelijke kelderkraker tussen Excelsior en Go Ahead Eagles heeft geen winnaar opgeleverd. De hekkensluiter uit Deventer kwam na tien minuten nog wel op voorsprong, nadat Liverpool-huurling Pedro Chirivella een fraaie aanval bekroonde. Halverwege de eerste helft tekende Nigel Hasselbaink de 1-1 aan. Excelsior was voor rust veel beter, maar verzuimde om afstand te nemen. Go Ahead Eagles wist zich na rust te herstellen en kreeg nog een paar aardige mogelijkheden, maar gescoord werd er in het vervolg van de wedstrijd niet meer.

15 viewsCategorie: Sport > Voetbal > Eerste Divisie > Excelsior

Degradatiekraker eindigt in puntendeling in Rotterdam (Soccernews.nl Excelsior)
Excelsior slaat aanval Go Ahead af en houdt punt over aan kelderkraker (Voetbalzone Excelsior)