RSS FeedsFC Utrecht houdt het lang spannend tegen ADO Den Haag (FCUtrecht.net)

4 december 2016 21:53:21

FC Utrecht houdt het lang spannend tegen ADO Den Haag (FCUtrecht.net)

UTRECHT - FC Utrecht heeft een 2-0 zege geboekt op bezoek bij ADO Den Haag. Nacer Barazite en Sébastien Haller maakten de doelpunten. De ploeg van trainer Erik ten Hag maakt door de overwinning de aansluiting met de subtop van de eredivisie. BARAZITE Beide ploegen begonnen aftastend aan de eerste helft. Utrecht nam het initiatief en creëerde meerdere kansen. In de 29e minuut werd dat bekroond met de openingsgoal. Yassin Ayoub speelde zich knap vrij op de achterlijn en gaf voor, waarna Nacer Barazite de bal aannam en binnenschoof. HALLER In de tweede helft kreeg ADO de overhand. Utrecht-doelman Jensen had geluk toen Kastaneer de bal op de paal schoot. FC Utrecht herpakte zich en kwam er bij vlagen uit. Een kwartier voor tijd scoorde Haller met een prachtige omhaal, maar die goal werd afgekeurd wegens buitenspel. Niet veel later moest ADO verder met tien man, na de tweede gele kaart van Tom Beugelsdijk. Met een man meer besliste Utrecht het duel; Haller schoof binnen na voorbereidend werk van Richairo Zivkovic. 29` Nacer Barazite [0-1] 83` Sébastien Haller [0-2] Bijz. 75` Tom Beugelsdijk, rode kaart (2x geel) FC Utrecht komt door de zege op de zesde plaats met 21 punten uit 15 wedstrijden. Het was het zevende competitieduel op rij zonder nederlaag voor FC Utrecht. Volgende week komt Heracles Almelo naar Stadion Galgenwaard.

20 viewsCategorie: Sport > Voetbal > Eredivisie > FC Utrecht

Duel Ajax-opponent Standard gestaakt na wangedrag fans (AD Sportwereld FC Utrecht)
`Feyenoord trekt lijn knap door` (AD Sportwereld FC Utrecht)