RSS FeedsReal ontsnapt in Clásico dankzij Ramos (Sport1 Voetbal)

3 december 2016 18:30:22

Real ontsnapt in Clásico dankzij Ramos (Sport1 Voetbal)

Helaas leverde El Clásico weinig spektakel op, maar de titelstrijd in de Primera División blijft door de uitslag wél spannend. Sergio Ramos kopte in de slotfase de 1-1 tegen de touwen. Door de remise in Camp Nou blijft het verschil tussen koploper Real Madrid en achtervolger Barcelona zes punten. DUEL KOMT NA RUST PAS LOSDe eerste helft was niet om aan zien en leverde vooral schoppartijen op in plaats van goed voetbal. Veel kansen waren er ook niet. De grootste was voor Cristiano Ronaldo na 38 minuten. De Portugees punterde na een fraaie actie, maar Marc-André Ter Stegen pakte simpel. Even daarvoor raakte hij ook al de vuisten van de doelman. Gelukkig leverde de tweede helft wat meer spektakel op. Kort na rust opende Luis Suárez uit het niets de score na een vrije trap van Neymar. Raphaël Varane stond te slapen en werd in de lucht afgetroefd door de Uruguayaan: [%fragment id=1089%] BARÇA LAAT KANSEN OP 2-0 LIGGENDoor Suárez` treffer kwam de wedstrijd meer los. Vooral Barça werd sterker en had de score verder uit moeten bouwen. Neymar creëerde voor zichzelf een enorme kans op de 2-0, maar schoot van dichtbij over (video). Het schot van invaller Andrés Iniesta belandde via het been van Dani Carvajal in het zijnet en Lionel Messi schoot voorlangs. RAMOS KOPHELD IN LAATSTE MINUUTHet venijn zat in de staart. Real werd sterker en sterker en kwam via Ronaldo nog bijna langszij. De grootste ster van Los Merengues kopte van dichtbij tegen Jordi Alba aan. Zijn collega Sergio Ramos kopte in de laatste minuut wél raak: [%fragment id=1091%]

14 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Kane en Eriksen op schot voor Spurs (Sport1 Voetbal)
Hertha houdt Bayern en Leipzig in het zicht (Sport1 Voetbal)